Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion111

2. 1. 2009 14:42
Volič Národní strany

Karma-tak to chodí dodnesR^[>-]

Stojí za přečtení:

Tomáš Krystlík-Zamlčené dějiny

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

2. 1. 2009 14:13
náhodou Dryml je borec

taková arogantní ošklivá Rathova mrcha ve Vrchlabí....;-D

0 0
možnosti
HN

handour

2. 1. 2009 12:57
Jednou mi

jeden Chorvat řekl, víš že vám závidím, jste kolébkou kultury, privatizaci jste zvládli na jedničku, jste v EU,žádná korupce....a já nevěděla jestli;-(nebo;-D.Ale byla jsem si jistá, že to nemůže být o[>-]. My máme akorát dostatek tý závisti...hodiny budeme pěnit,jak se mu sakro podařilo tolik si nahrabat...a stačilo by tak málo..nakopnout ho v otevřených dveřích do zadku,pak je rychle zavřít. A okna taky!

Dobře napsaný-karmaV už za ty otevřený dveře a nohu připravenou k nakopnutí;-D

0 0
možnosti
DH

Dušan Houdek

2. 1. 2009 13:23
Re: Jednou mi

Díky "handoure" ;-), ale asi Tě zklamu. Nuž problém je v tom, že za celou tu éru naší mladé demokracie (20 let je sotva dospělá), se podařilo zavřít ty dveře a okna současně jen těm několika šibalům, kteří se při tom vysvětlování tak zakoktali, že už to ani pro jejich soukmenovce nebylo průchodné začalo to pro ně být i nebezpečné. Tak je zatím nechali stát před domem (Gross - zvaný "křišťálový", Kraus-zvaný "kakaový", Svoboda - zvaný "libertas" a Morava-zvaný "trouba"). Zatím .....

0 0
možnosti
J

jack095

2. 1. 2009 12:48
Sprosťárna

Osobně podobné provokace považuji za sprosťárnu nejvyšších parametrů. NEváhám to přirovnat k inscenovaným velkoprocesům padesátých let. Od novinářů to je sprosťárna a podraz, za který by zasloužili víc facek než dostal svého času Dráth. Politika je o informacích a jestli někdo nabídnuté informace chce, nevidím v tom nic divného. Vzpoňme jen kakaového Krause. Co když soudružka Orgoníková má na hlavě stejně rozteklé máslo? (Nebo kakao?)

Dělat z věci aférů můžou jen bezcharakterní novináři, nad kterými velký Jyrka drží ochranou ruku a dost možná i pootevřenou peněženku. Prostě úroveň morálních vlastností  našich novinářů  je od padesátých let pořád stejná. Je to xindl.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 1. 2009 12:57
Jen tři dotazy:

1. K čemu nečetnému (přesněji: sviňskému) se nechala vyprovokovat Dr. Horáková. Že srovnáváte "kausu Dryml" s Procesy.

2. Ono je to organizováno státem (že srovnáváte - nehorázně - s procesy).

3. Domníváte se, že se např. korupce se dá prokázat jinak, než buď provokací nebo domluvou o tajné nahrávce?

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

2. 1. 2009 12:43
Aspoň vidíte

koho jste si do krajských zastupitelstev zvolili. Jeho výrok je typický pro celou čssd, jen mě udivuje ta rychlost s jakou to po volbách začal prosazovat. Patrně již nabyl dojmu, že se mu nemůže nic stát a nebo potřebuje splnit všechny své plány v krajském zastupitelstvu tak nesmí ani chvíli otálet.

Toto jsou ty správné výroky podle kterých by se měli voliči rozhodovat koho budou volit. Slíbit se dá cokoliv, ale toto je ta jejich pravá tvář: vytunelovat co se dá a když bude trochu štěstí, tak něco zbyde i pro občany. 

0 0
možnosti
D

důchodce

2. 1. 2009 12:19
mistr Driml

prostě ani z daleka není vyjímkou. Je toliko jeden z mnohých v českém politickém chlívečku. Odlišný je snad jen rychlostí, jakou se od voleb dokázal profláknout. V tomto punktu mu zle jistou vyjímečnost přiznat.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

2. 1. 2009 12:13
Také mne potěšil výrok

znamenající , že by z těch krajských rozpočtů mohlo něco zbýt i lidem. Je to šlechetné nerozkrást všechno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
GOLFCOURSES.CZ